zondag 13 mei 2012

Gedicht van Elena

Nog even een tweede post hoor vandaag op moederdag. Design Team Member Corina had namelijk ook zo iets leuks gemaakt en dat moet ik gewoon vandaag, op moederdag, even met jullie delen. Zij heeft voor ons de volgende scraplayout gemaakt met daarop een heel lief gedicht van haar dochter Elena.


Ze heeft zelf een vel designpapier gemaakt met onze nieuwe extra grote Achtergrond Embossing stencils in formaat A4 in combinatie met Glimmer Mist, volgens de techniek die we jullie zaterdag hebben laten zien. Het is een mix van de kleuren Electric Blue en Gold. Dit papier heeft ze vervolgens als achtergrond gebruikt en afgewerkt met een leuk kantje. Het kant is verkrijgbaar bij Scrapdelight en heet Crochet Ribbon Natural, te bestellen per 35 cm.
Het gedichtje is opgemaakt in een normaal tekstverwerkingsprogramma op de computer, bijvoorbeeld Word. Kijk ook eens op www.dafont.com voor het downloaden van hartstikke veel leuke gratis lettertypes die je zo kunt downloaden. Vervolgens uitgeprint en in smalle strookjes gesneden.

En natuurlijk zingt onze Corina niet als een merel, dochter Elena liet zich lekker gaan in dit gedicht...heerlijk toch?0 reacties:

Een reactie posten