donderdag 10 mei 2012

Twist Easel Kaart

Huhhh??...denken jullie misschien, wat voor kaart? Nou, gewoon...we maken vandaag een Twist Easel Kaart. Het ideetje is uitgewerkt door Design Team Member Anita en dit is het eindresultaat van het fraaie kaartje. Op de site van Papercraft Junkies zie je de tutorial voor dit model kaart.


Zoals je ziet hoef je de Achtergrond Embossing Stencils niet persé door je embossing machine te halen. Je kunt, zoals Anita hier gedaan heeft, ook gewoon je malletje op je papier leggen en vervolgens met een Blending Tool met Distress Inkt bewerken zodat je een mooi patroon op je papier krijgt.


De stempel van de bloem is met meerdere kleuren Distress inkt afgedrukt, daarna uitgeknipt en verwerkt op de stakaart. Stans een willekeurig label uit en zet dit vast met twee splitpennen.

Deze Achtergrond Embossing stencils kun je nog steeds met 10% pre-order korting bestellen bij HobbyVision. Deze artikelen worden rond eind mei uitgeleverd. Profiteer dus snel!

9 opmerkingen:

  1. Mooie kaart en een heel leuk model. De grote bloem vind ik geweldig!
    Groetjes, Jose

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi gedaan. Leuk om een embos malletje ook op die manier te gebruiken.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg mooi deze kaart! Leuk om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Ik moet zeggen dat je een gezellig blog hebt, leuke berichten steeds. Ik reageer niet altijd, maar lees wel alles :-)!

    gr Annerieke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke blog hoor, ik zag je berichtje op mijn blog te laat om nog mee te doen aan de candy maar ben dan nu maar ook gelijk volger geworden om niks meer te missen!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wouwwwwwwwwwwwwwwwww, en schitterende kaart
    ik vind hem helemaal TOP


    groetjes elly

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijke complimentjes.....he Jolan, en kijk we laten jullie graag inspireren en activeren hi,hi,....en ik ben nog lang niet klaar met deze heerlijke mallen, ben je...mal !!!!

    Warme groetjes,
    Anita.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat weer een bjoetie van een kaart en idd is ook een gaaf idee, bedankt voor de tip en inspiratie.

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een super kaart en idee he. ja dat kan je wel aan anita overlaten al die mooie en leuke dingen...

    groetjes manon

    BeantwoordenVerwijderen