zaterdag 29 september 2012

Crea Weekend Najaar

Ook vandaag en morgen kun je nog naar dé beurs voor creatieve mensen in de Evenementenhal in Hardenberg. De beurs duurt van 28 t/m 30 september en de openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.


Klik op bovenstaand logo voor meer informatie over de beurs. Tijdens Crea Weekend vindt je de nieuwste hobbymaterialen en kun je terecht voor deskundig advies. Kom experimenteren door leuke workshops te volgen en demo's te bekijken.


Ook Crea Petra zal aanwezig zijn op deze leuke beurs met de nieuwste Noor! Design artikelen. Zij is te vinden op standnummer 541.
En dan heb ik verder vandaag voor jullie nog een hele mooie creatie van een nieuwe Gast Designer namelijk Hannie Stoel. Zij heeft voor ons deze geschenkverpakking gemaakt waarin je bijvoorbeeld lekker een paar flesjes Dove kunt verpakken en cadeau kunt doen.

Hannie heeft op de zijkanten van het doosje de nieuwe Noor! Design mal 6002/0133 gebruikt. Met een leuk designpapiertje eronder maakt dit je projekt helemaal af.

En nog even een foto van de achterzijde van het doosje. Het patroon van het doosje komt uit de Cards & More van Maart / April 2012.

Scroll nog even naar beneden dames, de Candy voor de leuke blauwe Noor! Design mal loopt nog tot zondagochtend 08.00 uur!

6 opmerkingen:

 1. hoi meis
  als ik niet te moe ben van het feesten vandaag, ga ik misschien zondag wel even langs bij petra
  hannie wat een super mooi doosje om cadeau te geven meis, het is een gaaf idee
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige geschenkverpakking!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hej Hannie,

  Hoe geweldig leuk jou kadoosje....en altijd leuk om je mooi's te zien.
  Gezellig je ook in het echt weer even te zien samen met je dochter bij doe@ding.....;o)

  Warme groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen