zondag 14 oktober 2012

Hoera, weer een jaartje erbij

Afgelopen maandag heeft Design Team Member Diny een workshop gegeven voor winkeliers bij groothandel Kippers. En dit is het kaartje dat Diny met de winkeliers gemaakt heeft.

Snijd een kaart van Kraft paper in 15 x 30 cm en vuw deze dubbel. Kies een leuk papiertje uit de Noor! Design Paperbloc Vintage 6011/0102, rond de hoeken eventueel af met een afrondpons. Bewerk de randjes met Distress Inkt en een blending tool.


Leg de Noor! Design Snij- en Embossingmallen op wit linnenkarton. Snijd de mallen uit met de Trouvaille. Laat het papier in de mal zitten. Bewerkt de geemboste delen met Distress inkt. Haal het papier voorzichtig uit de mal. Gebruik hierbij een prikpen en verwijder met deze prikpen ook de papierdeeltjes uit je mal en het papier. Maak de mal schoon met een nat doekje.


In het midden van de kaart is een Joy!Crafts Rub On gebruikt, oftewel een afwrijfplaatje. Daarnaast een tekstje gestempeld uit de nieuwe Noor! Design stempelset 6410/0010.


Knip de Noor! Design stans 6002/0149 in twee delen en lijm de delen onder de Noor! Design stans 6002/0147. Lijm dit in het midden van je kaart vast. Plak de twee Noor! Design hoekstansjes 6002/0136 links- en rechtsonder op je kaart.


Werk je kaart af met een mooie strik, met daarop een paper flower. In de rechteronderhoek van je kaart nog een gestanst bloemetje en wat blaadjes en je kaart is klaar. Veel plezier met dit mini-workshopje!


16 opmerkingen:

 1. prachtig gemaakt diny. erg mooi. springt er helemaal uit zo :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very cute card, beautiful die cuts!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooie kaart Diny!! Echt schitterend

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart en workshop !

  Grtjs Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterende kaart heb je gemaakt ik kijk mijn ogen uit, en wat een leuke workshop echt SUPerrrrrrrrr
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kaartje Jolanda. Het papier uit de paper bloc is fantastisch! Ik denk dat ik die ga halen. Te mooi om te laten liggen. Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi meis]
  wat is dat mooi in elkaar gezet meis
  het is een beauty van een kaart geworden
  ik ben helemaal wild van het hoekje, ben blij dat ik hem heb, hihihi
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Another stunningly beautiful creation!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo kan je mooi zien hoe schitterend de Noor! Design bij elkaar past. Wat een schitterend papier. Hopelijk kan ik snel weer shoppen :-) Het is een prachtige kaart geworden Diny. Je zal heel wat winkelier kwijlend achter hebben gelaten. Groetjes, Mienokje

  BeantwoordenVerwijderen