donderdag 10 januari 2013

Feest bij Doe@Ding

Hier een schitterend mooie kaart van Design Team Member Anita. Ze is, zoals jullie weten, een echte stempelaarster en heeft op deze kaart dan ook veel moois bewerkt met inkt, poedertjes en verf en haar favoriete stempels.


De tekst die gebruikt is op deze kaart komt van de nieuwe Noor! Design Clear Stamp set 6410/0013 en komt in februari in de betere hobbyzaken te liggen maar Anita laat alvast haar kunstje zien ermee, beeldschoon hoor en helemaal in harmonie. 


En met een klein knipoogje naar 14 februari, met al die liefde die ervan af straalt wel een harten tip dames en heren want dan is het alweer Valentijn!


De harten uit de serie Floral Flourishes 6003/0005 zijn ook bewerkt en komen samen met de swirls 6003/0008 erg leuk uit op het geheel.


En dan de label met de tekst stempel, wat een droom van een hobby met al dat moois hier.


Deze kaart staat centraal a.s. zaterdag 12 januari want Doe@Ding viert haar 6 jarig bestaan. Het wordt een feestelijke dag in Spijkenisse en er zal weer genoeg leuks te vinden zijn aan aanbiedingen en er zijn weer een tal van dames die een demo verzorgen. Dus schrijf 12-01-2013 in je agenda en maak er een gezellige dag van bij Doe@Ding. Jij komt toch ook?

8 opmerkingen:

 1. Mooie kaart lieven kleurtjes.waneer is dat bij doe a ding nu zaterdag of in februari?groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij Doe@Ding is a.s. zaterdag 12 januari zoals je hierboven kunt lezen

   Verwijderen
  2. Er staat inderdaad 12 - 2 (=feb) Jolanda!!!!

   Verwijderen
 2. Prachtige kaart, met mooi kleuren
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor jullie complimentjes hoor dames.
  En as zaterdag 12 jan. is het feest, met geweldig leuke aanbiedingen en div demotafels dus weer veel te bekijken en zien doen met heerlijke nieuwe producten.

  Wie weet tot ziens,

  Warme groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. superkaart, erg mooi Anita, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen