donderdag 7 maart 2013

Je bent geweldig

Hoe fleurig is design team member Anita aan de slag gegaan met de floral flourishes 6002/0157 van Noor! Design, het lijkt wel lente op de kaart.



Ze heeft het papicolor crepe in meerdere maten en laagjes opgebracht en afgezet met een roosje die weer bewerkt is met shabby. Natuurlijk doet de tekst het bij vele gelegenheden geweldig dus die gebruikt ze graag ook bij deze kaart. Deze staat op de Noor! Design Clear Stamp Set 6410/0013.



Als je goed kijkt heeft ze ook de mooie vintage flourishes art. nr. 0014 gebruikt, de randen weer geblend met de inkt zo blijft het subtiel in het geheel.


En zoals de meeste wel weten is de basis van Anita haar kaarten meestal wit of 1 kleur, dat was nu ook het geval nl papicolor abrikoos en dat heeft ze bewerkt met Penny Black stempels die geembost zijn en ingekleurd maar ook de mooie zilveren mal van Lin&Lene art. nr. 1201/0051  heeft ze vrij baan gegeven . De inkt die Anita dit keer heeft gebruikt is Hero Arts Schaduw inkt soft pink. 


Deze kaart van Anita is aankomend weekend te bekijken waar ze een demo geeft tijdens de Demonstratiedagen bij Doe@Ding. Ik zelf ben daar natuurlijk ook aanwezig met de nieuwste Noor! Design produkten. Zien we jullie daar?

8 opmerkingen:

  1. Prachtige kaart.leuk model.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nou dit ziet er geweldig mooi uit en toevallig heb ik deze gave tekststempels net gekocht,hihi
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  3. OO Dit is schitterend, ik ben er weg van,
    liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bedankt voor de super leuke reacties en deze kaart kan nog wat meer, toveren want er is meer op te bekijken maar daarvoor moet je hem bewegen ....zo kicken, dus wil je het mee gaan maken kom dan gezellig zaterdag of zondag naar Spijkenisse toe, wij verwelkomen je daar, tot ziens,

    Warme groetjes,
    Anita.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh wat is dot weer een beeldschoon kaartje!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ohhhh anita wat is die weer gaaff meis

    groetjes manon

    BeantwoordenVerwijderen