dinsdag 19 maart 2013

Tutorial Wolkjeskaart

Voor de Joy! Crafts special heeft Desgin Team member Jenine ook nog een kaart gemaakt met de wolkjesstans (6002/0199) die sinds afgelopen week leverbaar is.De basis van de kaart is gemaakt van Kraft papier, ze heeft de vouw aan de bovenkant gedaan.


Als eerste heeft ze het Kraft papier voorzien van scrappapier, het papier komt uit de lijn van Glitz Design - Hello Friend. In het midden heeft ze de ronde nestabilitie gelegd en uitgestansd.
Vouw de kaart daarna dubbel. Leg deze cirkel met scrappapier dan precies in het midden en plak deze aan de binnenkant van de kaart.

Daarna heeft ze de vierkante doily 6002/0147 uitgestansd, en hier ook in het midden een gat in gemaakt met de Nestabilitie. Deze heeft ze precies langs de opening geplakt. Aan de binnenkant is mica (8002/0100) van 15 x 15 cm geplakt.


Daarna kan het decoreren van de kaart beginnen.


Aan de rechterkant een taartrandje (wel op maat geknipt). De wolkjesstansen heeft ze bewerkt met Distress inkt Brushed Corduroy. De grote wolk heeft ze in de binnenkant geplakt, en de 2 kleinere wolkjes op de bovenkaart.


Voor de opening is een stempel van Noor! Design verwerkt, Lily op het hek 6410/0007. De tekststempel 6410/0005 heb ik uitgesneden met de labelstans Labels &; Tags 3 6002-0144.


Het afdrukje is ingekleurd met de Copic Markers. Naas het afdrukje nog de Vintage Flourishes bladeren dun 6003/0026 en de swirl 6003/0008 gebruikt. Verder nog een flinke bloementoef, metalen hoekjes en wat plakparels. Het kraft en de metalen hoekjes zijn afgewerkt met Crackle Paint Picket Fence.


Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze leuke tutorial van Jenine. Weer eens een heel ander model kaart, en erg leuk om te maken!

2 opmerkingen:

  1. Het wolkje...ik smelt er helemaal weg van zo leuk ;-)
    De kaart is hardstikke mooi gemaakt door Jenine :-)


    Lieve groetjes, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaart, zoals altijd door Jenine. Groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen