woensdag 8 mei 2013

Love


Weet je, soms moet ik gewoon heel lang wachten voor ik jullie bepaalde mooie projekten van ons Design Team mag laten zien en dat is best wel eens lastig. Design team member Tiets is in Januari al bezig geweest met de nieuwe Clear Stamp Set Bingo die sinds vorige week in de winkels ligt.


Op deze tag heeft ze Tilda blowing hearts gebruikt en de papierlijn is van  Theresa Collins - Vintage finds. De basis is gemaakt van het kraft papier. De stans vierkant 6002-0147 is ook uit kraft gestanst en met bruine vintage photo inkt is het geemboste beïnkt. Bovenaan te de tag is de hoek stans 6002-0148 geplakt en ook de flourish vlinder 6003/0023 heeft een plekje gekregen.  Onder de toef bloemen zie je de rand stans rand 6002/0149 met daarbij de fourish swirl 6002/0162. En dan op de vierkante stans zie je het nieuwe bingo kaartje die als stempel gaat uitkomen!


Op deze kaart met als basis kraft papier zie je weer het papier van teresa Collins- vintage finds.
De stempel is van magnolia en heet  Pink Ribbon Tilda. Aan de zijkant van de kaart is de vierkante mal 6002-0147 in vieren gesneden en 2 hoeken ervan zijn daar geplakt. 



Achter het afdrukje zie je de nieuwe doily mal nr 2 6003/1002. Deze is voor de helft gebruikt.  2 bingokaartjes zijn op de kaart gebruikt . Voor het hekje zie de de gras border 6002/0137 en erachter de nieuwe vintage flourish bloemen en bladeren 6003/0032. De pioen mal 6002/0068 is hier op oud gemaakt door flink met inkt het papier donker te maken, de stansjes in je hand voorzichtig te kreukelen en met een mooie pin vast zetten. In de rechterbovenhoek zie je nog de vintage flourish hoek 6003/0015.

En ik vond dit kaartje van Tiets zo mooi dat ik hem ook op de achterzijde van de verpakking gebruikt heb.... :)

9 opmerkingen:

  1. Schitterende creatie met hele mooi details.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende creatie zeg, prachtige details,
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kan me indenken dat het moeilijk is om dit niet meteen te willen plaatsen, het is zo mooi en die stempel ook. Weer een schitterende creatie met hele mooie details en materialen gebruikt.
    Fijne dag, liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schitterende creatie....wooow!
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige creatie.. maar ja... is alles van Tiets toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er top uit. Je creatie is prachtig
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige kaarten. Heel mooi gemaakt.Leuke stempels zijn het.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen