woensdag 14 augustus 2013

Roan en Jenine

Vandaag laat Design team member Jenine jullie het Receptie album boek zien wat ze zelf gepimpt heeft voor haar bruiloft. Het is een zwart D-ring album wat ze heeft gepimpt met de lijn Authentique - Irresistable. De stickers zijn van dezelfde lijn.De letters en de datum zijn gemaakt met een alfabet stans van Tim Holtz. De swirls zijn gemaakt met de Vintage Flourishes mallen 6002/0162.


Hier een close up van de bloemen. Deze zijn gemaakt met verschillende maten van de Floral Flourishes mallen 6002/0156. De bloemen heeft ze nog iets bewerkt met Crackle Paint - Picket Fence.
Verder heeft ze weinig versiersels op het album gedaan. De foto in het midden heeft Corina van Holstein gemaakt met een pre-shoot voor de bruiloftfoto's.De bladen in de binnenkant zitten allemaal in plastic hoezen. Op de bladen in aan de binnenkant heeft ze per pagina 4 vakjes gemaakt. 2 vakjes waar mensen hun "wens voor het bruidspaar" op konden schrijven, en op de andere 2 vakjes komen de foto's van de mensen. Foto's van de gasten zijn 's avonds gemaakt, zodat ze later als ze het album doorbladeren ook nog de namen bij de gezichten weten 
Wat ontzettend mooi en geweldig dat Jenine dit met ons wil delen...Het is werkelijk prachtig om te zien en later nog weer in te kunnen kijken.

6 opmerkingen: