donderdag 31 oktober 2013

Baby Girl

Design team member Jenine laat jullie een envelopje zien wat gemaakt is met de Langwerpige mal van Dutch Doobadoo. Deze mal heeft ze nagetekend op Anjerwit kaartkarton, uitgeknipt, gerild en in de juiste vorm gevouwen. Daarna de envelop beplakt met papier van Pion Design - Sweet Baby. Ook het Vintage plaatje komt van deze serie.


Achter het Vintage plaatje nog een taartrandje in de vorm van een hartje. Wat roosjes, een strikje en swirls.
Onder aan het strikje heeft ze 2 babyschoentjes gehangen die gemaakt zijn met de nieuwe Baby stans 6002/0217 van Noor! Design. De tekst is gemaakt met de tekststempel 6410/0032.


Voor de binnenkant heeft ze een langwerpige label gemaakt. Aan de bovenkant een klein lintje gemaakt zodat het makkelijk uit de envelop gehaald kan worden.  Op de binnenkant is het stansmalletje Baby tasje 6002/0215 gebruikt. Op de label die uit het Pion papier is geknipt kan je nog wat "gegevens" van de baby schrijven.


Ik vind het geweldig om de leuke creaties met de Happy Baby serie te zien. Er zijn zoveel leuk ideeen mee...het verbaast met elke keer weer hoe creatief iedereen er mee is.

4 opmerkingen: