maandag 10 februari 2014

Noor Vriendinnendag Diny

Hallo Noor! Vriendinnen,


ik tel de dagen af tot aan a.s. vrijdag, heb er enorm veel zin in om jullie allemaal aan de grote demotafel te mogen begroeten. Ik zocht naar een passend plaatje, toen kwam ik dit schilderij tegen. Ik heb de link naar de website er maar bij gezet.


Wat ga ik daar doen die vrijdag: Ik zal jullie laten zien wat je allemaal met de mooie Noor! stempels in combinatie met het Copic Airbrush systeem kunt maken. 


Natuurlijk laat ik jullie ook zien, op welke manier je heel eenvoudig de nieuwe Silhouette Postcard Stempels inkleurt en op een kaart zet.


Maar vooral vind ik het gezellig om met jullie te babbelen, schuif gezellig aan met een bakkie koffie en kom gerust met je hobbyvragen bij me. Brabantse gezelligheid zal centraal staan die dag, reken maar dat ons Noortje , die kleine directrice, dat goed in de gaten houdt. Kijk maar tijdens het eten heeft ze nog alles in beeld.


Wat ik ga maken wil ik nog niet helemaal laten zien, hieronder zie je wat kleine stukjes ervan, ik ben nog op wat leuks aan het broeden. Laat je verrassen. Ik ben benieuwd naar jullie reacties die dag. Het wordt een heerlijk kleurenfestijn.


Een ding weet ik zeker met jullie erbij wordt het een “keigezellige” dag. Voorzichtig rijden en gezond en vrolijk je melden in Waspik vanaf 09.30 uur.

Tot dan, Groet Diny

4 opmerkingen:

 1. Veel plezier a.s. Vrijdag, ik had me ook ingeschreven maar helaas was alles vol denk ik. Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kon mij helaas niet inschrijven omdat ik al wist dat ik geopereerd werd , maar ik wil jullie als team Noor en iedereen die komt een hele leerzame en gezellige dag toe wensen en word het vervolgd dan ben ik er zeker bij !!! Groetjes Sonja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik kan niet wachten
  Ik verheug me er super op
  tot vrijdag
  Hopelijk valt de verkeersdrukte mee want ik doe eerst een rondje Limboland hihihi
  Liefs Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh dit ziet er ook al zo gaaf uit ... heel spannend !!!

  BeantwoordenVerwijderen