zondag 16 maart 2014

Gifts

Bij HobbyVision waren de Punchboarden van We R Memory Keepers binnengekomen. Dit zijn ideale punchboarden om zelf cadeauverpakkingen te maken. Design team member Jenine is hier gelijk mee aan de slag gegaan, voor de afwerking mogen uiteraard de Noor! Design producten niet ontbreken. Ze heeft2 verschillende maten gebruikt, de L en de M. Voor beide heeft ze papier van Maja Design gebruikt.


Hierbij in het midden een ovaal uitgestansd met de Nestabilitie, in het midden de Noor! Clear Stamp 6410/0021 gebruikt. Verder wat Cardboard harten van Dutch Doobadoo, deze zijn roze gemaakt met Inka Gold magenta. Ook de vlinders zijn hier mee op kleur gebracht. Onder de roosjes nog wat Dutch Doobadoo veren verwerkt.


Bij dit tasje heeft zede bovenkant dicht gestrikt met een Organzalint. Voor de afwerking in het midden Noor! Design frame 6002/0146. Daarop een ovaal wat ze uitgestanst heeft uit golfkarton van Joy! Crafts.


Voor de afwerking wat vlinders van Dutch Doobadoo, Cardboard harten en een tekst op een label gestempeld. Zo kan je in no-time leuke cadeauverpakkingen maken.

Clear Stamp - Teksten - Gefeliciteerd


 Voor kado verpakkingen zijn dit soort stempels helemaal leuk er staan zoveel soorten teksten op dat er voor elke gelegenheid wel iets bij zit. Noor! Design heeft diverse stempelvellen met teksten, deze vind je natuurlijk in de Noor! Design webshop.

(klik op het logo)

En natuurlijk vind je er niet alleen de stempels maar ook alle andere Noor! artikelen. 

4 opmerkingen: