maandag 24 maart 2014

Harlerkino Hobby - Astrid

Eindelijk is het dan zover, een heerlijk weekend met bijna alle Noor! vriendinnen en natuurlijk de demo op zaterdag bij Harlekino in Gulpen. Voor mij vanuit Friesland een wereldreis, maar dat heb ik er graag voor over, het wordt vast een dolle bol met elkaar. Ik ben al druk bezig met voorbeeldkaarten, maar ik ben nooit zo snel en pieker me dan suf wat ik zal maken. Maar het gaat allemaal goedkomen hoor.


Ik ga wat voorbeelden laten zien met de schitterende stempels van Floral Ladies en de nieuwe blauwe rand filligraan, dit allemaal in combinatie met de Honeycomb van Dutch Doobadoo.  Je kunt deze stempels prima inkleuren met Copic markers maar ik ga jullie ook andere mogelijkheden laten zien die ik nu nog niet ga verklappen.

 


Ik hoop dat jullie gezellig langskomen, tot de 29e april in het mooie Limburg!

Groetjes Astid

5 opmerkingen:

 1. Hahah veel plezier / Vorig jaar waren we met vakantie in Gulpen en kwamen een geweldige leuke hobby winkel tegen in Gulpen. Leuk om te lezen dat je in ergen bezig bent waar van ik nu weet hoe het er uit ziet en het zijn heel erg aardige mensen. Dus dat gaat vast lukken deze week gr Gea Bogema vanuit Groningen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga je zeker zien as. zaterdag !!
  GEZELLIG.
  enne .... je bedoelt denk ik 29 maart ....
  XX Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier de 29e en mijn complimenten voor al het moois dat jullie weer hebben geplaatst!! Lieve groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het hobbyfestival staat al wekenlang met stip genoteerd in mijn agenda! En het wordt vast en zeker weer net zo gezellig als de beide vorige keren. Ik ben heel benieuwd om je creaties in het echt te zien.

  BeantwoordenVerwijderen