donderdag 17 april 2014

Balloons

Dit keer wil Martine jullie dit verjaardags kaartje laten zien, met de nieuwe kadootjes rand van Noor! want die is zo leuk inzetbaar voor verjaardags kaarten. Zeg nou zelf verjaardagskaarten maken we toch het meest van allemaal.


De basis van de kaart is gemaakt met een papier blokje van Studiolight. Aan de linkerkant zie je allemaal stippen die zijn  gemaakt met de masks van Dutch Doobadoo en bewerkt met Inka Gold van Vivar Decor. Aan de bovenkant van het kaartje zie je dus de Cadeau rand 6002/0351 als je die een paar keer uitstanst van verschillende kleurtjes en netjes uitknipt. Zo krijg je een mooie gekleurde rand die kan je vervolgens aankleden met touw en pareltjes en glitters.


Het stempeltje wat hier gebruikt is, is van  Paper Nest dolls. Balloon Ellie. Ze is  gestempeld op kraft papier. en ingekleurd met de Faber Castell potloden. Het randje naast het afdrukje is de notebook 6002/0259, een stans die je overal heerlijk mee kan combineren. Verder zie je nog de veertjes 6200/0292 en daar past natuurlijk een mooie bloementoef bij.

Cutting & Embossing stencil - Presents Rand  Cutting & Embossingmal - Feathers 1

Met zo'n kaart voel je je toch echt jarig...Wat een feest !

3 opmerkingen: