zaterdag 19 april 2014

Bedankt

In april komen dan eindelijk maar toch de langverwachte gears 6002/0287 en 0288 . Jenine is er alvast mee aan de slag gegaan. Ze zijn nu al als pre-order te bestellen in de Noor Design Webshop. De basis van de kaart is Kraft cardstock, daarop papier uit het paperpad Wood Textures 6011/0304. Dit is iets ingescheurd en opengevouwen.


Daarop Kraft cardstock waarop ze een achtergrond heeft gestempeld, dit helemaal verkreukeld en rommelig opgeplakt. Daarop een Vintage plaatje van Pion Design - Follow MeAchter het plaatje zit nog de Filmstrip 6002/0278 verwerkt.

Cutting stencil - Filmstrip

De Gears (rand en losse gears) heeft ze uit Kraft cardstock gestansd. Daarna heel slordig met een dauber her en der wat Versamark aangebracht. Daarop WOW embossingpoeder - Metallic Copper Sparkle gestrooid en verhit. Doordat je het maar gedeeltelijk op de gears doet blijf je een stuk Kraft zien. Over die stukken Kraft heeft ze wat Inka Gold - Silver gesmeerd. Dit geeft een mooie stoere look eraan. Voor de afwerking nog een stukje jute touw, een bedel, wat brads en de tekststans Noor! Design Bedankt 6002/0299.


PRE-ORDER APRIL - Cutting & Embossing stencil - Gears - Tandwielen  PRE-ORDER APRIL - Cutting & Embossing stencil - Gears - Rand Tandwielen

Hoe vinden jullie de nieuwe gears die er aan komen ? Nog heel even geduld...

6 opmerkingen:

 1. Heel mooi! Kan niet wachten tot ik de stansjes gekocht heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vindt hem zo geweldig!!!
  Mijn zussie heeft het al bestellt voor me!
  Liefs Juanita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super kaart en wat een geweldig papier die woud textures

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fab card! I love gorgeous design and details. hugs, Helena

  BeantwoordenVerwijderen