zaterdag 19 april 2014

Bedankt

In april komen dan eindelijk maar toch de langverwachte gears 6002/0287 en 0288 . Jenine is er alvast mee aan de slag gegaan. Ze zijn nu al als pre-order te bestellen in de Noor Design Webshop. De basis van de kaart is Kraft cardstock, daarop papier uit het paperpad Wood Textures 6011/0304. Dit is iets ingescheurd en opengevouwen.


Daarop Kraft cardstock waarop ze een achtergrond heeft gestempeld, dit helemaal verkreukeld en rommelig opgeplakt. Daarop een Vintage plaatje van Pion Design - Follow MeAchter het plaatje zit nog de Filmstrip 6002/0278 verwerkt.

Cutting stencil - Filmstrip

De Gears (rand en losse gears) heeft ze uit Kraft cardstock gestansd. Daarna heel slordig met een dauber her en der wat Versamark aangebracht. Daarop WOW embossingpoeder - Metallic Copper Sparkle gestrooid en verhit. Doordat je het maar gedeeltelijk op de gears doet blijf je een stuk Kraft zien. Over die stukken Kraft heeft ze wat Inka Gold - Silver gesmeerd. Dit geeft een mooie stoere look eraan. Voor de afwerking nog een stukje jute touw, een bedel, wat brads en de tekststans Noor! Design Bedankt 6002/0299.


PRE-ORDER APRIL - Cutting & Embossing stencil - Gears - Tandwielen  PRE-ORDER APRIL - Cutting & Embossing stencil - Gears - Rand Tandwielen

Hoe vinden jullie de nieuwe gears die er aan komen ? Nog heel even geduld...

6 opmerkingen: