donderdag 10 april 2014

Friends

Vandaag laat Design team member Jenine jullie een kaart zien waarop diverse Noor!Design artikelen verwerkt zijn. Het papier komt uit een paperpad van Studio Light - PP SL 03. De gebruikte stempel is van Saturated Canary en is ingekleurd met distress inkt.


In het midden is de prachtige blauwe mal ovaal 6003/0304 van Noor! Design gebruikt. Op de ovaal is de clearstamp Frienship 6410/0041 gebruikt, deze is bewerkt met Embossingpoeder Zing! Metallic Copper. Verder wat Fran-táge erbij gebruikt.

Stansmal Noor! Design - Ovaal (4stuks)  Noor! Design - Friendship- Clearstamp tekst ENG

Onderlangs een hekje van Magnolia gebruikt. Links nog de Vintage Flourishes 6003/0029. Daar achter nog de lantarenpaal 6002/0194. De vogels zijn van klei gemaakt. De vlinders zijn Vintage Flourishes 6003/0033. Aan de rechterkant is nogmaals de Ovaal 6003/0304 gebruikt. Deze is door de helft gesneden en aan de zijkant vastgeplakt. Daarop een grote bloementoef verwerkt. Voor de stoere look is ribbelkarton van Joy! Crafts gebruikt. Om de kleuren iets af te zwakken is Crackle Paint - Picket Fence gebruikt.

Noor! Design - Vintage Flourishes - Bloem 1  Joy!Crafts - Noor! Design - Floural Flourishes Lantaarn

Zie je hoe leuk de Flourishes zijn bij het hekje. Met de lantaarn er bij echt een tuintje waar het meisje en jongentje in staan. Geweldig toch ?

3 opmerkingen:

  1. Wauw wat een schitterend kaartje weer Jenine
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Totally Stunning work!!! Gorgeous Coloring.. Fantastic Details.. so many Details to look at.. Beautiful!!

    BeantwoordenVerwijderen