vrijdag 11 april 2014

Happy Easter

Aangezien de tijd heel snel gaat, is Astrid alvast begonnen met een Paascreatie. Het is een papieren tasje geworden, waarin je wat paaseitjes in kunt doen, altijd leuk om cadeau te geven.


Het papier is van Authentique "The great gift of Easter is hope" De stempel is van Magnolia, Tilda with Egg and Chicken, ingekleurd met Copic Sketch markers. Rechtsboven een stans gebruikt van Joy! Crafts, Lin & Lene, art. nr. 1201/0060, deze is uit Kraft karton gesneden.  Linksboven een papieren kleedje met hierop een hoekje van Noor! Design, art. nr. 6002/0148

Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Hoek   Cutting & Embossingmal - Garden - Vogelhuisje

Verder heeft Astrid nog een stukje ribbelkarton van Joy! Crafts, art. nr. 8089/0214 en een verbandgaasje op het tasje verwerkt. Onder het afdrukje een stukje honingraat van Dutch Doobadoo. Het vogelhuisje is ook van Noor! Design, art. nr. 6002/0195, ook deze is uit ribbelkarton gestanst. 


Op de 2 schuine stukjes designpapier heeft ze de nieuwe Notebookstans van Noor! Design gebruikt, art. nr. 6002/0259.  Ter versiering echte veertjes, tulle, een bloem en kant.

Cutting & Embossing stencil - Notebook

Dit is de Notebook stans die je ziet bij Astrid. Erg leuk als border maar ook als je een klein stukje er van verwerkt op je kaart of tag.

1 opmerking:

  1. Wat een plaatje is dit weer, geweldig mooi gemaatk Astrid, het ziet er prachtig uit met veel mooie details en ook een geweldige kleurkeuze.
    Fijn weekend, liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen