woensdag 30 april 2014

Jullie hebben het misschien al op Facebook voorbij zien komen, maar ik heb voor Jenine voor de Noor! Design webshop een vel met digi stempels gemaakt voor Moederdag (bloemen en teksten) om hiermee een leuk Moederdag cadeautje zelf te maken.


Wil jij dit vel met digi's ook ontvangen dan moet je snel zijn. Morgen, donderdag dus, zal Jenine in de avond de nieuwsbrief eruit sturen vanuit de Noor! Design webshop. Sta je ingeschreven dan krijg je ze dus ook. Klik hier op bovenstaand logo om te zien hoe je jezelf in kunt schrijven.

Ik heb ervoor gekozen om met de digi stempels een moederdag hanger te maken. Zowel de rozenstempel als de losse teksten staan op het gratis vel wat je kunt ontvangen.


Het MDF heb ik eerst beplakt met designpapier en de randjes aangezet met gesso. Toen ben ik aan het spelen gegaan met stempels en mallen. Onderaan dit bericht kun je zien welke producten ik gebruikt heb. 


Op de kleinste hanger heb ik het rustig gehouden. Een tekst en een paar keer gemat op wat stansjes van Quickutz.  De houten vlindertjes komen uit een doosje van CraftEmotions.


De hanger is van MDF en heb ik vorig jaar mogen ontwerpen voor Let's Get Bizzee. Je koopt de set als verpakking van 3 stuks in 3 verschillende formaten. En dan is dit nog even het totaalplaatje van de hanger. Ik heb de 3 delen aan elkaar gemaakt met geruit lint en er op iedere bloem strikken in gemaakt.


Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren met dit moederdag project. Leuk om op te hangen in bijvoorbeeld de keuken of het toilet!


 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


2 opmerkingen:

  1. Wat een geweldig mooie hanger is dit met ontzettend mooie stempels. Ik kijk er naar uit, wat lief! Alvast bedankt!!! Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie creatie super
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen