dinsdag 22 april 2014

Paris

Ik heb weer een MDF drieluikje voor jullie vandaag. Ik heb dit keer gekozen voor een wat groter drieluik wat ik heb mogen ontwerpen voor Let's Get Bizzee met hartjes erin.


Ik wilde de basis van mijn drieluik graag beplakken met het papier met houtstructuur uit de Noor! Design papierblok 6011/0304. Op dit houtpapier heb ik hier en daar langs de randjes wat swirls gestempeld met de nieuwe Noor! Design stempel 6410/0074 met een grijze Memento inkt.


De mooie vintage plaatjes op dit drieluik zijn van HobbyVoordelig. Onder de bloementoef zie je een strik gemaakt met de stans 6002/0183 uit de serie Ribbons & Bows. Na het embossen heb ik deze een kleurtje gegeven met een grijze PanPastel.


En hebben jullie dit schattige stansje al gezien? Deze nieuwe vlaggenlijn 6002/0277 ligt vanaf eind April in de winkels. Ik heb de vlaggenstans weer zo gemaakt dat de Noor! Design alfabet stansjes 6002/0141 er precies in passen.


Ik had jullie laatst al laten zien hoe leuk het stempelen op mica is met Stazon Opaque white. Dat heb ik hier ook weer gedaan met de nieuwe Noor! Design filmstrip 6410/0077 stempel. Knip deze in stukjes en verwerk hem achter een toefje.


Ik heb mijn favoriete hoekstansje 6002/0135 ook maar weer eens gebruikt.


De ronde vlinderstans vult het drieluikje mooi op. Verwerkt achter het vintage plaatje en daarop een mooie strik van textiellint.


Ik vond dit MDF drieluik weer een leuk klusje om te maken. Hoop dat ik jullie heb mogen inspireren. Fijne dag allemaal!


 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


0 reacties:

Een reactie posten