zaterdag 19 april 2014

Schilderen voor jou

Vandaag laat Jenine jullie een kaart zien waarbij ze een stempel heeft gebruikt van CandiBean; - Painter Penny. Op deze kaart heeft ze veel verschillende Noortjes gebruikt. De blauwe mal 6002/0303 heeft ze 2x op de kaart verwerkt.. Links onder heeft ze alleen de grote blauwe mal uitgestansd. Voor rechts boven heeft ze de losse cirkelmal tegelijk met de grote mal uitgestansd waardoor je in het midden een opening krijgt.
Als je goed kijkt zie je dat de helft van de mal achter het designpapier verstopt is en het bovenste gedeelte er overheen is gevouwen.


Op deze kaart heeft ze veel verschillende Noortjes gebruikt. De blauwe mal 6002/0303 heeft ze 2x op de kaart verwerkt.. Links onder heeft ze alleen de grote blauwe mal uitgestansd. Voor rechts boven heeft ze de losse cirkelmal tegelijk met de grote mal uitgestansd waardoor je in het midden een opening krijgt. Als je goed kijkt zie je dat de helft van de mal achter het designpapier verstopt is en het bovenste gedeelte er overheen is gevouwen.
Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Cirkel (4st) Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Label nr 1

Verder nog de mooie labelmal 6002/0269 achter de afbeelding verwerkt. Voor de afwerking nog wat jute touw, diverse bloemen, metalen hoekje, kleifiguurtjes en Kraft ticketsDe stempel is ingekleurd met de PanPastels. Rondom het afdrukje heeft ze nog wat Fran-táge Shabby White gebruikt.

3 opmerkingen: