vrijdag 25 april 2014

Stamp with Me

Vandaag laat Jolanda jullie een kaartje zien met zelfgemaakte designpapier. Je kunt met Pan Pastel, wit papier en verschillende masks,verschillende Noor! Design stempels en bv verpakkingsmateriaal zo je eigen achtergrondjes maken. In de kleuren die goed bij je ingekleurde stempelafdrukje passen.


Jolanda heeft voor de achtergrond verschillende Noor! Design stempels gebruikt. Ze heeft ze op wit papier met transparante stempelinkt gestempeld en daarna met verschillende kleuren Pan Pastel bewerkt. Zo heb je in een handomdraai je eigen designpapier.


Jolanda heeft nog twee kadootjes uitgestanst en daarna licht met een schuurblokje licht opgeschuurd, zo komen de details mooi tevoorschijn.


 Achter het stempelafdrukjes heeft ze nog een een ovaal verwerkt.


Het stempelafdrukjes is van Saturated Canary en heeft ze ingekleurd met Copic's. Wil je ook zelf achtergrondpapier maken en weet je nog niet alle kneepjes volg dan bij een van de Pan Pasteldocenten de cursus Pan Pastel 6 "zelf design papier maken". Houdt de Facebook pagina van Colourstock in de gaten voor cursussen bij jou in de buurt.

2 opmerkingen: