zaterdag 3 mei 2014

It's a Boy

Dutch Doobadoo heeft sinds kort ook een MDF hobbelpaard in de collectie. En Joyce is dol op het pimpen van mdf dus is er meteen mee aan de slag gegaan. Ze heeft het designpapier nagetekend van het mdf en uitgeknipt. ze vind dat een hele makkelijke manier. Daarna kan het meteen opgeplakt worden met bijvoorbeel ModgePodge lijm.


De vlaggenlijn  6002/0028 is een stans van Noor! Design net als het alfabet 6002/0139. Deze heeft ze uit het designpapier gestanst en met een lintje verwerkt op het hobbelpaard. De cardboard figuren sterren en hobbelpaard heeft ze  bewerkt met bruine distress inkt en op het hobbelpaard geplakt. Nog een paar vlindertjes 6002/0322 gestanst en klaar.

Cutting mal - Labels & Tags - Vlaggetjes  Cutting mal Alphabet & Numbers - Alphabet 1

Het is een leuk kraamkado geworden. Met de vlaggetjes en tekst zou je ook de naam of geboortedatum er bij kunnen verwerken als het kindje geboren is. Zo word het een mooi persoonlijk kado.

3 opmerkingen:

  1. Heel erg mooi gemaakt. Ik heb sinds kort ook de alfabet stans in huis, ik vraag me af welke lijm jullie gebruiken voor de kleine lettertjes en cijfers, je krijgt al snel van die grote klodders lijm?
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  2. This excellent website really has all the info I needed concerning this
    subject and didn't know who to ask.

    Visit my site - Ray Ban 4165

    BeantwoordenVerwijderen