donderdag 22 mei 2014

Under the Sea

Goedemorgen op deze zonnige morgen! Ik ben zo happy dat de nieuwe collectie Under the Sea nu eindelijk in de winkels ligt. Mogen de Noor meisjes en ik er eindelijk mee aan de slag. Ik heb zelf deze pillow box gemaakt.


Als je voor deze projecten als basis gewoon designpapier uit het passende Noor! Design Under the Sea papierblok gebruikt zit je qua kleurkeuze altijd goed:


Achter de stansjes van de zeester en het zeepaardje heb ik een beetje tilantia geplakt. Daarop nog wat schelpjes gelijmd met het lijmpistool.

  

De zeester en het zeepaardje heb ik gestanst en geembost uit Colorcore cardstock. Als je dat na het embossen lichtjes opschuurt met een schuurblok krijg je de witte binnenstructuur van het papier te zien.


In deze collectie zit ook een hele mooie set met teksten.


Als je deze stempelt in een zeeblauwe kleur inkt krijg je dit resultaat:


Ook in Noor magazine 3, welke begin Juli verschijnt gaan we jullie natuurlijk weer diverse leuke projecten laten zien met deze nieuwe collectie. Jenine heeft deze coverkaart gemaakt voor het magazine:


Ben jij nog geen abonnee van ons blad en wil je hem begin Juli op je deurmat ontvangen? Zorg dan dat je het aanmeldformulier nog voor 1 Juni aanstaande invult. Voor slechts € 10,00 per jaar krijg je ons blad boordevol inspiratie 4 x per jaar thuisgestuurd.

(KLIK OP HET MAGAZINE OM DOORGELINKT TE WORDEN NAAR HET AANMELDFORMULIER)


8 opmerkingen:

  1. Wow, wat is dit schitterend gemaakt zeg, echt prachtig. Die mallen en papier hebben een hoog "heb"gehalte hahaha;)
    Fijne dag, liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je reactie Hanny en jij ook een fijne zonnige dag gewenst xx

      Verwijderen
  2. Schitterend voorbeeld, Jolanda...heb de mal laatst aangeschaft, dus inspiratie is altijd welkom!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inspiratie daar zorgen wij wel voor Margeet, dat weet je ;-)

      Verwijderen
  3. Ja dit is zeker schitterend zit er zowat bij te kwijlen zucht zo mooi en zoals Hanny al zei een hoog heb gehalte hihi, maar helaas ik greep mis vandaag, want ze mogen pas va morgen in de winkel. Na drie uur vanmiddag konden ze het halen bij de groothandel of zo dus nu moet ik nog een dagje wachten :( maar ook dat gaan we volhouden dussssssssss na de gedane arbeid morgen op naar de winkel :)

    Groetjes Jolanda


    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is jammer Jolanda, maar dan heb je iets om naar uit te kijken he? ;-)

      Verwijderen