zaterdag 14 juni 2014

Gratulations

Wat is die serie van "Under the sea" toch veelzijdig. Janet heeft er dit keer deze kaart mee gemaakt. De basis is een vierkante witte kaart die voorzien is van twee laagjes design papier dat elke laag een halve centimeter kleiner is. Ze heeft de cutting and embossing stans uit wit cardstock gestanst en op een stukje design papier heeft ze een tekst, bewerkt met embossingpoeder, gestemepeld en op de stans geplakt. 


Voorlangs heeft ze de golven verwerkt die ook voorzien zijn van hier en daar wat embossingpoeder en wat kleine pareltjes. Als laatste heeft ze er nog een zeemeermin op geplakt die ze met de L`aquarelle van Sennelier heeft ingekleurd en daarna nog voorzien van wat glitterlijm. 


Hier kun u een stukje van de golven zien waar wat embossingpoeder en kleine pareltjes op zitten. Ook de kleine schelpjes en wat krulhoutjes zijn leuk bij dit thema.


Hier nog een close-up van het frame die met de stansmal is gemaakt en voorzien is van een stukje design papier waar met embossingpoeder de tekst op is gemaakt. Ziet er toch geweldig uit !   Cutting & Embossing stencil - Under the Sea - Wave Rand Golven

3 opmerkingen: