zondag 29 juni 2014

Have A Blossom Day

Janet heeft dit keer een CAS doorkijk kaart gemaakt. Hoe ze dat gedaan heeft zullen we even uitleggen. Ze heeft een dubbele vierkante kaart van 13,5 x 13,5 cm als basis gebruikt. Aan de voorkant heeft ze er een vierkant van 10 x 10 cm uitgesneden.


Nu heeft ze een stuk mica van 11 x 11cm als raampje aan de achterkant voor het vierkant geplakt. Dit mica is voorzien van de clearstamp silhouette birds 6410/0069. Deze heeft ze met Stazon inkt op gestempeld want die is geschikt voor gladde ondergronden.


De achtergrond heeft ze gemaakt door met Versamark de cherry blossom tree 6410/0311 te stempelen. Daarna heeft ze het met panpastel van kleur voorzien. De zelfde stempel, van de boom, heeft ze nogmaals gezet en nu met zwarte inkt. De bloemetjes van de boom heeft ze nog voorzien van een stip roze van een molotow marker. Onder de boom zitten nog vogeltjes gestempeld met de clearstamp silhouette birds.


Op de voorkant heeft ze nog een paar bloemetjes gestempeld met roze inkt en een banner gemaakt van een strook cardstock en een tekst. En rechts onder nog een paar papier bloemen. Bovenaan de kaart heeft ze er een touw omheen gehaald met een strik erin. en hier hangt een bedel aan.Toch wel leuk om te zien hoe je deze stempel samen kunt gebruiken, met mica en stazon zwart is dat helemaal gaaf zoals je ziet !                                                   

4 opmerkingen:

  1. Wauuuw zeg wat een schitterend kaartje, heel knap ideetje!
    Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohw, wauwie. Dit is wel ff heel gaaf gemaakt zeg. Helemaal leuk!

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen