dinsdag 17 juni 2014

Hugs

Vandaag een kaartje die niet zo vol is geplakt en dus een beetje bij de CAS kaarten hoort. Janet heeft deze gemaakt waarbij het patroon is geknipt aan de hand van een paper Art tekenmal van doobadoo. Deze hebben verschillende maten die je van groot naar klein kan gebruiken. Ze heeft hier voor de grootste maat aan gehouden en deze uit kraft geknipt. Daarop met de zelfde mal een maatje kleiner het design papier geknipt en opgeplakt.


Daarna heeft ze van de mal de kleinste maten aangehouden en daar de binnenste bloem mee gemaakt. Hierop heeft ze haar afdrukje geplakt die ze met L`Aquarelle heeft ingekleurd. Rechts boven zitten er nog een paar labels achter met een strik eraan. En links boven heeft ze de vlaggenlijn gedaan. Natuurlijk ook nog weer wat bloemen en een paar hartjes van karton die eveneens van doobadoo zijn. De banner heeft ze zelf geknipt en de tekst die erop zit word geleverd bij de clearstamp van de swirls.Schattig is de bloemvorm toch en janet heeft er een pracht kaart van gemaakt !


3 opmerkingen:

  1. Hoi Jolanda, wat een lief kaartje, lekker rustig... welk papier is hier voor gebruikt? En er zitten ook wat glittertjes op de kaart waar is dat mee gedaan? Bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen