zondag 1 juni 2014

Love is the flower....

Vandaag heb ik een schuine easelkaart voor jullie. Het model is erg leuk om te maken. Neem een stuk kraftpapier van 15 x 30 cm, vouw dit dubbel. Vervolgens vouw je de helft nog een keer dwarsover en je kaartmodel is klaar.


Het stempelafdrukje is van Hanglar Stanglar. Ik heb op deze kaart gekozen voor designpapier uit mijn nieuwe Noor! Design blokje 6011/0039 Vintage Textures. 


Op de kaart heb ik ook gewerkt met de Noor! Design stempelset Blossom 6410/0311. Ik heb deze gestempeld met Memento inkt in de kleur Bamboo Leaves, deze past prima bij het designpapier. 


Ik heb de bloesemrand gestempeld en vervolgens uitgeknipt en verhoogd met 3D Kit op mijn kaart geplakt. Op de stempelset zitten ook mooie teksten die ik er ook bij gebruikt heb.


De tekst "Love is the flower..." komt ook uit dezelfde stempelset. Ik heb deze geplakt in de blauwe Noor! Design mal 6002/0356. Onder de tekst heb ik ook nog wat bloemen uit de stempelset gestempeld en uitgeknipt opgeplakt. 


Van die rechthoekige mal is in dezelfde stijl ook een randmal 6002/0357. Deze heb ik op de onderzijde van de easelkaart gebruikt. Als je het midden van de randmal een beetje omhoog vouwt kan daar je easel achter blijven hangen.


Ik wens iedereen nog een fijne zondag. Hier gaat de barbecue aan!

5 opmerkingen: