maandag 2 juni 2014

Sweet Sarah

Vandaag heeft Janet een ovaal afdrukje ingekleurd met L`Aquarelle van Sennelier en deze verwerkt op een vierkante kaart. Na het inkleuren heeft ze hem ovaal uitgestanst en de randjes bruin gemaakt. De korreltjes die erop zitten zijn gemaakt met frantage, dit is een grove embossingpoeder die je vanaf de onderkant moet verhitten.


Achter het afdrukje heeft ze de ronde vlinder stans gedaan. Dit heeft ze op de basiskaart geplakt die voorzien is van roze designpapier en een strook golf/ribbel karton. Ook heeft ze nog een tweetal wolkjes gestanst uit het paper blossom papier. Dit papier heeft een wat ruwe structuur..erg leuk voor een wolkje.


Achter het afdrukje en de ronde vlinders stans heeft ze stukjes filmstrip geplakt. Deze heeft ze gemaakt met de filmstrip clearstamps en mica. Gebruik hiervoor een watervaste stempelinkt b.v. Stazon.


Rechts heeft ze nog een tweetal labels er achter geschoven en wat bloemen geplakt. Tussen de bloemen zitten wat takjes die ze gemaakt heeft met de vintage flourishes stansjes. Ze heeft er delen afgehaald en deze tussen de bloemen geplakt.


Heerlijk zomers deze kaart van Janet, genieten wat een plaatje is het geworden !
3 opmerkingen: