donderdag 5 juni 2014

XXX

Een kaart van Janet vandaag. Deze heeft ze langs de randjes beinkt met bruine inkt en bestempeld met de postcard clear stamps. Zo krijg je een mooi geheel.


Na het tekenen van de basiskaart en het design papier dat een maatje kleiner is heeft ze nog een grote doily uitgestanst en in tweeen geknipt. Deze heeft ze aan beide zijden van het afdrukje geplakt. Bovenaan heeft ze nog de vlinder randstans, uit glitterpapier gestanst, en de losse vlinder geplakt.


Links bovenin hangt de vlaggenlijn. Deze heeft ze twee x gestanst waarvan één keer uit design papier. Deze heeft ze uitgeschuurd langs de stippellijn en op de witte vlaggetjes geplakt.


Tussen de bloemen heeft ze nog het vogelkooitje, voorzien van inca gold, en een vogeltje verwerkt.


En dit is de ingekleurde afbeelding, gekleurd met L'Aquarelle. Wat kan Janet dat toch mooi, alles past zo mooi bij elkaar.Clear Stams - Sending Messages - Postcard accessoires Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand vlinder Joy! Crafts - Noor! Design - Vintage Flourishes vlinder Cutting mal - Vintage Flourishes - Vogelkooitje + vogeltje Cutting stencil - Party Flags


2 opmerkingen: