zaterdag 27 september 2014

Christmas Spirit

Jullie hebben misschien al gezien dat we 11 oktober weer een demo dag hebben bij Hobbyvision. Daar zijn wij natuurlijk al weer druk mee bezig. Het maken van voorbeelden, artikelen bestellen en ga maar door.

Daar horen natuurlijk ook een voorbeelden bij van de Postzegels stansjes van Noor! Design, samen met de bijbehorende Post Stamp clearstamps. Dit zijn mooie kleine teksten die je heel makkelijk kan verwerken op je kaart.  Er is bijna altijd wel wat ruimte voor op je kaart.


Boven in de hoeken zie je de prachtige Noor! Design mal 6002/0361. Deze heb ik door de helft geknipt en aan beide kanten geplakt.


In het midden heb ik de blauwe mal cirkel 6002/0303 gebruikt. Het midden heb ik geblend met Distress inkt Gathered Twigs en daarna een paar rendieren erop gestempeld met Archival - Coffee. 

Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Cirkel (4st)

1 afdruk heb ik rechtstreeks op de kaart aangebracht.  De schaduw krijg je door nogmaals een afdrukje te maken, maar nu be├»nkt je de stempel niet eerst.


Achter het strik heb ik een Kraft label van Dutch Doobadoo gestoken. Deze heb ik in een pin van Tim Holtz gestoken. Zo kan je de Kraft labels leuk verwerken zonder ze vast te plakken. Dit is een soort ringetje waar je de label tussen schuift.


Vooraan zie je nog de Laser Art Kraft Fences. Deze heb ik eerst iets wit gemaakt met gesso en daarna nog Viva 3D Schnee erop gedaan. Het hek heb ik met 3D foamtape 2mm opgeplakt zodat het hek iets hoger ligt.

Cutting & Embossingstencil - Postage stamps  Clear Stamp - Sending Messages - Postcard stamps

Dit is de leuke set waar ik jullie over vertelde bij mijn intro, kijk eens wat een leuke teksten je kunt combineren bij deze set.

Ik hoop dat ik jullie hier weer mee kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.

  

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:
2 opmerkingen:


 1. Weeral zo een te gekke kaart !
  Ik vind die postzegel mallen ook erg leuk
  en de tekstjes erbij super, ze zijn allemaal
  erg makkelijk in gebruik ☺

  Een leuk en gezellig (knutsel) weekend ☼
  Liefsss van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen