woensdag 17 september 2014

Noor! Vriendinnendag - demo Joyce

Hebben jullie ook zo'n zin in de vriendinnendag? Nou ikke wel! Het was vorige keer echt een geweldige dag en dat gaan we nog eens over doen. En we hebben leuk nieuws voor diegenen die geen kaartje hebben kunnen bemachtigen:


Deze keer geef ik een demo met de "Happy Hollidays" kerst artikelen.  Dit is een uitgebreid thema van stempels, mallen en papierblokken dus veel leuks om te laten zien. Zoals deze Dutch Doobadoo klok welke ik gecombineerd heb met het kerstpapier en mallen.

 Een van de leuke mallen uit de serie is de kerstbal en met de bijpassende tekst stempelset is het zo gaaf. Deze past perfect in de open gelaten gedeeltes hier voor.


Maar naast de demo kun je ook aanschuiven voor een kleine make & take. En dat word dit leuke kraft zakje gedecoreerd met het Winter Wishes papier, de schattige rendiertjes en label uit de Happy Hollidays serie.


De hertjes en label bij het tasje komen ook uit de "Happy Hollidays" serie. Hier onder een overzicht wat nog meer bij deze kerst serie zit. Het zijn leuk mallen en stempels waar ik graag mee werk.
Ik tel echt de dagen af en heb er zin in,
Tot vrijdag voor een super gezellige vriendinnendag !2 opmerkingen:

  1. Schitterend ziet het er weer uit ☺
    Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen