vrijdag 3 oktober 2014

Demo Hobbycentrum Leenen te Asten

Het demo seizoen is weer volop begonnen en oooh wat geniet ik daar van. Aanstaande zaterdag gaan we dus weer lekker op pad en deze keer gaan we naar Hobbycentrum Leenen in Asten, ze hebben een Demo Dag met allerlei demonstraties. Deze herfst kaart natuurlijk ook mee.


Laatst was er een  Scrap Online bij de Dutch Doobadoo Facebook groep onder leiding van Raffaela Perego. Deze label kaart was het uiteindelijke resultaat. Ik heb de kaart meteen het herfst thema gegeven.


De Paddestoelen rand en losse paddestoel met blad van Noor! Design passen hier natuurlijk perfect bij. En als je deze in 3 lagen maakt is het helemaal een gave mal om te gebruiken.  


Hier zie je dat de label er uit kan. Daar heb ik een tekst op gestempeld. De losse takjes komen van de Blossom stempelset.


Natuurlijk ook het lieve hertje mag niet ontbreken en de mooie bladeren die je met distress inkt kunt beewerken en met wat vouwen krijg je een echt look.

  

Ada is al dagen erg druk met de voorbereidingen voor de Demo Dag. Zoals je ziet is de wand met Noor! Design al goed gevuld.


Wie weet tot zaterdag, dat zou ontzettend leuk zijn!De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


3 opmerkingen:

 1. Een pracht creatie is dit weer.
  Jammer dat Asten zover van Drenthe is
  anders was ik graag gekomen.
  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige kaart. Ik blijf het model ook mooi vinden. Mooie details heb je erop verwerkt.

  Fijn weekend en succes met de demo.

  Groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Wat een prachtige herfst kaart ☺

  Een leuke en gezellige (knutsel) zondag ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen