vrijdag 10 oktober 2014

Demodag zaterdag 11 oktober bij HobbyVision

Vandaag laat ik jullie deze herfstcreatie zien. Afgelopen maand kwamen van Noor! Design de MDF paddestoelen uit. Ik ben echt gek op MDF dus uiteraard moesten deze ook gepimpt worden. Hiervoor is het nieuwe paperpad Autumn gebruikt. Helaas nog steeds niet leverbaar, maar rond 23 oktober wordt hij eindelijk bij ons binnen verwacht.

Hebben jullie al een leuke herfstcreatie gemaakt met de Noor! Design mallen? Doe dan gezellig mee met onze Herfst Challenge. Je hebt tot 29 oktober de tijd om mee te doen.


Je kan er een leuk prijzenpakket mee winnen.


Ik heb als eerste de basis van de Paddestoelen bekleed met designpapier en daarna de randjes beïnkt met Distress Inkt Gathered Twigs. Daarna de Paddestoelen op het plateau gezet. Op het plateau heb ik tillantia geplakt, dit heb ik vastgemaakt met mijn lijmpistool, dan weet ik zeker dat het muurvast zit en het is ook zo droog.

MDF - Mushroom on foot

Rondom heb ik de Paddenstoelenrand 6002/0317 verwerkt. Deze heb ik uit groen én uit Kraft cardstock gestansd, deze iets schuin achter elkaar geplakt waardoor je een soort schaduwrandje gaat creeëren.



De blaadjes 6002/0333 heb ik een aantal keer uit groen en een aantal keer uit oranje kaartkarton gestansd, Deze een beetje rommelig opgeplakt en daar ook wat tillantia tussen verwerkt.
De hele kleine blaadjes zijn Add-ies! van Joy! Crafts.


Ook de kleine eikeltjes zitten in hetzelfde zakje met de Add-ies! De leuke plaatjes zijn stansvellen van The Hobby House - My Little Garden. Deze heb ik zelf nog even uitgeknipt.


De rode appeltjes en denneappeltjes komen bij de Xenos vandaan. Dat maakt het wel net af hé? Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Willen jullie hem in het echt zien? Dat kan, je kan hem a.s. zaterdag tijdens de demodag in onze winkel bekijken.

Cutting & Embossing stencil - Autumn - Rand paddestoelen  Cutting & Embossingmal - Autumn - Paddestoel en blad

Het beloofd weer een leuke en gezellige dag te worden. Ook hebben we 2 make en takes met Noor! Design producten waar je aan kan schuiven zodra er een plekje vrij is. Deze worden gegeven door Corina van Holstein en Janet Blaauw.


We zijn nog druk bezig met het inpakken van alle 150 Goodybags, het beloofd een leuke dag te worden. Wie weet tot zaterdag?

Liefs Jenine xXx

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop: 



1 opmerking:


  1. Wat een prachtig tafereel ☺

    Een leuk en gezellig (knutsel) weekend ☼
    Liefsss van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen