donderdag 23 oktober 2014

Gears

Hallootjes,

Leuk dat je er weer bent. Zijn jullie ook zo dol op kadootjes maken. Ik wel dus ben weer aan de slag gegaan met deze pringles bus.

Zoals ik had vertelt bij de vorige "dames" pringles bus heb ik er ook een mannen variant van gemaakt. Met veel gears en een stoer plaatje.



De bus is beplakt met design papier waar tandwielen en radertjes op staan.



Vervolgens heb ik de gears stansjes uitgestanst uit zwart cardstock. De rand stans gears heb ik voorzien van franstage. Dit is een dikker soort embossingpoeder met kleurtjes door elkaar. Deze rand stans heb ik onder langs de bus geplakt.


De cirkel gears stans heb ik in het midden geplakt met een stoer 3d plaatje. Bovenaan de bus heb ik een stuk touw gewikkeld en daaraan een label met een gestempelde tekst : van mij voor jou


Het deksel heeft een stukje jutte gekregen met wat stansjes van de gears. Deze zijn bewerkt met embossingpoeder. de schroeven en de moertjes heb ik zelf gemaakt met papier klei. Deze klei duw je in een siliconen malletje en daarna maak je ze een beetje roestig van kleur.



De inhoud van deze bus is een mini fles wijn en een klein zakje nootjes. Dat paste er precies in ;)  Maar je kan het natuurlijk vullen zoals je zelf wilt.  Zo heb je ook eens een leuk cadeautje voor een man.

Ik ga er weer van door, er ligt hier nog een leuk werkje klaar,  strijken bah,  maar ook dat moet gebeuren. En als ik er meteen aan begin dan hebben we dat ook weer gehad haha...
tot gauw,

LIEFS




De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


3 opmerkingen:

  1. Zo dat is weer een hele mooie wat een leuk idee is dat. Echt geweldig.
    Lieve groet van Veerle

    BeantwoordenVerwijderen

  2. Wat ontzettend gaaf, ja heel leuk gemaakt ☺

    Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een gaaf cadeau(tje)
    Janet, mag ik brutaal zijn en vragen waar je het malletje van de schroef en moeren hebt gekocht?
    heb al 'n keer wat uit de oud ijzer bak gebruikt maar dat kan alleen als je de kaart persoonlijk geeft, dit is een mooi "licht" alternatief
    groetjes,
    Han

    BeantwoordenVerwijderen