woensdag 1 oktober 2014

Noor! Design Happy Baby Bloghop

Een nieuwe maand dus weer een nieuwe IN DE SPOTLIGHT bij Noor! Design. Deze maand willen we graag onze collectie Happy Baby eens uitlichten, want jullie maken vast wel geboorte kaartjes en misschien zelfs wel kraamcadeautjes.


Zoals je ziet is het een compleet programma met designpapier, stempels en stansen zowel voor jongetjes als voor meisjes.

We hebben aan de spotlight ook weer een bloghop verbonden.


Wat moet je doen om mee te doen aan de bloghop?
  • Hop van 1 oktober t/m 3 oktober  langs alle blogs en laat er een leuke reactie achter.
  • Als je overal een reactie hebt achter gelaten kom je weer terug op het Noor! design blog en laat ook hier een reactie achter dat je hebt mee gedaan.
Onder alle bloghoppers verloten we een leuk pakket met Noor! Design artikelen. Als je mee loopt maak je kans op deze producten: 



Dit zijn alle designteam members waar je langs mag hoppen en een leuke reactie mag achter laten:


Hier alvast wat sneaks van de creaties die er voor jullie gemaakt zijn. Wil je meer zien, hop dan even langs de blogs van de meiden:









We hopen dat jullie allemaal gezellig zullen gaan hoppen langs alle blogs van de Noor! meisjes en dat we jullie hebben mogen inspireren. Heel veel plezier!

26 opmerkingen:

  1. Helaas is mijn hop weer afgelopen. Bedankt voor de inspiratie.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik ga gauw hoppen! Tot straks!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar ben ik alweer terug! Wat een gave creaties heb ik gezien! Kaarten, doosjes, album, allemaal even schitterend en inspirerend!
      Dank jullie wel weer!
      Groetjes,
      GerJanne

      Verwijderen
  3. Een bijzonder mooie bloghop is dit en ik heb genoten van al die verschillende creaties.
    Bedankt dames voor de inspiratie.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een leuke bloghop is dit zeg wat zijn die nieuwe babyspulletjes schattig heb genoten van alle creaties die ik voorbij heb zien komen
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een prachtige creaties allmaal ... super , ben rond met de bloghop .. groetjes vicky

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Weer een einde aan een geweldige bloghop.... stuk voor stuk waren ze geweldig...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Echt heel veel moois gezien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke bloghop was dit. Inderdaad, een baby kaart of baby cadeautje heb je altijd wel eens nodig Ik heb heel veel moois gezien, heel erg bedankt voor de inspiratie, ik heb ervan genoten.

    BeantwoordenVerwijderen

  9. Ik ben echt alleen maar mooie kaarten en creaties tegen gekomen
    tijdens deze gezellige en leuke bloghop !
    Dames, het was weer goed verzorgd, en erg leuk ☺

    Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Genoten heb ik van alle mooie creaties die ik tijdens deze bloghop ben tegen gekomen. Dankjewel Noor Design team!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. weer langs iedereen gehopt....en dan wordt je eigenlijk jaloers op de creaties......wat een eer om zo vaak te mogen genieten van alle Noor! meiden! En dan hoop je dat je ooit een vette prijs wint......voor alle wensen die ik nog op mijn lijstje heb staan! Maar evengoed heerlijk om ze te zien en wensen te blijven houden, dat maakt het leven ook leuk nietwaar=! THANKS allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dames, dank jullie wek voor weer een geweldige bloghop. Weer een berg inspiratie opgedaan. Ik vind de bloghop een prachtige traditie waarbij de produkten mooi worden uitgelicht!
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een gave bloghop is dit met super mooie baby kaartjes en doosje !
    Heb er van genoten en leuke ideetjes opgedaan ,ik word weer tante dus wat leuk zou het zijn om hiermee ook mooie creaties te maken !

    Groetjes San .

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Helaas is er een einde gekomen aan deze hele leuke, gevarieerde bloghop. Zo zie je maar weer dat je met twee verschillende paperpads en een aantal stansen, toch ontzettend veel verschillende kaarten en andere dingen kunt maken! Ik was zelf al in het bezit van de paperpad, maar wist me er niet zo goed raad mee, dit heeft me enorm geholpen.
    Dames bedankt!

    De stansen zouden een welkome aanvulling zijn! Nu nog even sparen!

    Groetjes

    Rimmie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wow dames, Wat hebben jullie leuke en gevarieerde voorbeelden gemaakt. Bedankt voor de inspiratie :-) De bloghop gast zoals altijd weer veel te snel voorbij.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Zo ik heb mijn rondje gedaan wat een prachtige creaties zijn er gemaakt, ik heb echt genoten
    Wil jullie allemaal feliciteren met jullie schitterende werkjes
    Groetjes Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik heb mijn rondje net gehad. Wat een prachtige creaties zijn er weer gemaakt door het DT. Leuk ook om te zien, dat het allemaal zo verschillend is. Ik heb weer inspiratie genoeg op gedaan. De mallen en papier blijven ook leuk om te zien.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik ben net bij alle noormeisjes langs geweest en heb genoten van hun prachtige creaties die ze voor deze bloghop hebben gemaakt. Super gedaan meiden ik heb weer nieuwe ideetjes bij jullie op gedaan dankjulliewel allemaal. Ik heb met veel plezier mee gedaan aan deze leuke bloghop.
    Groetjes Ellie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. I don't know if I see all of them center to heart. Therese some validity but I will take hold opinion till I look into it further. Good article , thanks and we wish more! Added to Feed Burner as nicely.....Cardsharing Server

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een leuke hop! Allemaal verschillend in kleur en detail! Heel veel inspiratie opgedaan :) Misschien ook leuke stansjes om aan de slag mee te gaan op de vriendinnendag?! In ieder geval genoeg ideeen om hier weer mee aan de slag te gaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hopper de hop, ik ben overal langs geweest en heb hele mooie dingen gezien. Mijn handen jeuken nu dus ik ga nog even aan de freubel vanavond.

    Groetjes Maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  22. zo ik ben weer uitgehopt ,maar wat was het leuk met die babykaarten en doosjes ,vond het echt geweldig ,
    Groetjes Katharina

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een schitterende kaartjes en kadootjes zijn er gemaakt. Prachtig de tekststempels en de stansjes natuurlijk ook. Ik heb weer wat inspiratie opgedaan :)
    Groetjes Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Zo ik heb het hop rondje gemaakt en kom hier terug. Wat een prachtige kreaties zijn er gemaakt. WOW echt heel inspirerend.
    Groetjes Giovanna

    BeantwoordenVerwijderen