woensdag 8 oktober 2014

Wishing you Sunshine

Hallo allemaal, 
Wat gezellig dat je weer een kijkje komt nemen. Ik hoop dat ik je weer op ideetjes kan brengen. Want dat is toch wel het mooiste van bloggen. Je kan echt alles uitgebreid uitleggen en laten zien met duidelijke foto's.

Wat zou ik het leuk vinden als deze tekst uit kwam. Het zonnetje is hier in elk geval helemaal verdwenen. En dat hebben de bramen, die het meisje op de afbeelding aan het plukken is, wel nodig. Maar wie weet is bij jou het zonnetje wel aanwezig.


Wat betreft de kaart heb ik het lekker in het bruin, roze en blauw gehouden. Dit zijn toch wel mijn favoriete kleurtjes. Nadat ik het afdrukje heb ingekleurd heb ik het uitgesneden en op bruin kraft papier gemat (het bruine kraft is dan een halve cm groter en komt dan langs het afdrukje te voorschijn).  Onder het afdrukje heb ik de vierkante blauwe mal verwerkt. 


Die heb ik eerst gestanst daarna geembost. Na het embossen heb ik hem in de mal laten zitten en heb voorzien van embossing inkt. Daarna heb ik hem uit de mal verwijderd en bestrooid met embossingpoeder. Waar de mal nu heeft gezeten komt dus geen embossingpoeder alleen in de open delen. Vervolgens heb ik het verhit met een heattool.


Die vierkante mal komt aan alle kanten achter het afdrukje uit. Hier kun je mooi zien hoe de embossingpoeder er dan op komt.


Op het afdrukje heb ik ook nog wat post stempels - sending messages gestempeld.
Dit geeft een leuke extra versiering aan het afdrukje. Achter de bloemetjes heb ik nog een paar softboard puzzelstukjes geplakt. Dit geeft een leuk extraatje aan de kaart.


Ook heb ik nog als versiering een klein lijstje van lichtgewicht klei op de kaart geplakt. Deze heb ik met inca gold een licht gouden tintje gegeven. En dat lijstje heb ik nog weer versierd met de vlindertjes gemaakt met de stansjes die bij de ronde vlindermal geleverd worden. Ik heb ze deze keer op elkaar geplakt en voorzien van een paar pareltjes.

Dan wens ik je nog een fijne dag verder,De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:2 opmerkingen: