maandag 19 januari 2015

Happy Anniversary

Hallo daar ben ik weer met een nieuwe kaart. Dit keer een kaart zonder plaatje wat ik voor een 40 jarig huwelijksfeest heb gemaakt.

Met de stempelset Baroque Borders gaat dat perfect. Deze set heeft allemaal borders en een hele mooie tekst.


De foto hierboven is de complete kaart en hoe die tot stand is gekomen zal ik jullie hier stap voor stap vertellen.


Eerst heb ik het kleinste formaat van de Shape Art mal genomen om op Kraft te tekenen en na het uitknippen te voorzien van een tekst. De tekst heb ik met Versamark gestempeld en voorzien van witte embossingpoeder. Daarna heb ik het met de heattool verhit.

Clear stamp - Baroque Borders

Vervolgens heb ik met een dauber ( sponsje op een stokje) en wat distress inkt de roze kleur er op aangebracht. Omdat de tekst met embossingpoeder was gemaakt blijft er geen waterbasis inkt op zitten. De roze kleur komt dus alleen op het Kraft papier. Met de alphabet stansjes heb ik de "40" gestanst. En deze in de hoek van dit kaartje geplakt. 


Nadat ik de grote basiskaart van Kraft papier had gemaakt heb ik er nog een maatje kleiner een design papier opgeplakt. En hier in het midden heb ik de tekst geplakt. 

Cutting mal Alphabet & Numbers - Jubileum cijfers

Dan kan het versieren van de kaart beginnen. In de rechter onderhoek heb ik een bloementoef geplakt. Daar tussen heb ik nog een swirl en wat kant en klare kraft bladeren gestoken. Ook een beetje mos doet leuk tussen de bloemen.


Aan de rechterkant heb ik ook een bloementoef geplakt. Ook hier weer diverse blaadjes en mos tussen verwerkt. 


Een bovenin zit tussen het design papier en de tekst kaart nog de stans van het hart. Deze heb ik uit roze papier gestanst. Samen met een paar labeltjes en een embellishment van een oud horloge.  Langs de randjes heb ik nog wat crackle paint gedaan.  Maar dat kan ook heel leuk met de structuurpasta van doobadoo.

Cutting & Embossing mal - Sending Love - Hart + Hart met vleugels

Ik hoop dat het allemaal een beetje duidelijk is en dat jullie het weer leuk vonden
om hier een bezoekje te brengen. Wat ik dan weer leuk vind is het lezen van
reacties van jullie! Ik zeg maar weer, een fijne dag verder en graag tot gauw,




De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

6 opmerkingen: