vrijdag 9 januari 2015

Het jaar van Corina!

Goedemorgen op deze 9de dag van het jaar. Vandaag mag ik jullie een heel gelukkig 2015 toewensen. Tevens terugblikken op het afgelopen Noor jaar.


Er is zoveel gebeurd het afgelopen jaar dat ik niet eens meer zeker weet of het in 2014 was. Noor!Design groeit hard en heeft zelfs een eigen Webwinkel. Steeds meer winkels in Nederland hebben Noor aan de wand hangen. Er zijn zelfs blogs en Noor-webwinkels in het buitenland geopend,
te weten in Engeland en Duitsland. Kortom, nog steeds een wervelwind waar wij als team stevig in mee-waaien. Wat ik zelf zo leuk vind, is het proces binnen het team. Hoe een ontwerp ontstaat, besproken wordt, gecorrigeerd en nog eens gecorrigeerd, vervolgens getest... maanden later ligt het in de winkels en horen/lezen we hoe enthousiast jullie zijn. Dat is tof en daar genieten we allemaal van!

Natuurlijk is het Noor-Magazine ons hoogtepunt geweest in 2014. Daar hebben we met z'n allen veel tijd, werk en energie in gestoken; Jolanda als hoofdredacteur, het team als creatief talent en ik als fotograaf. En uiteindelijk de grote KICK als blijkt dat het een succes wordt.

Zo kan ik nog wel even doorgaan. Het moge duidelijk zijn dat ik nog steeds blij ben een Noor-meisje te zijn. We gaan nog heel veel ondernemen in 2015, dus verlies ons niet uit het oog ;)Hoewel ze al wat ouder zijn, blijf ik een trouwe fan van de 3 ijskristallen uit de Winter serie van 2012. Ze zijn er in 3 maten en ontbreken bijna nooit op mijn winter layouts. Voor deze gelegenheid, maakte ik de volgende sneeuw-pagina:


 De ijskristallen heb ik wat grover en "kouder" gemaakt met een dun laagje gesso.


En hoe makkelijk is de Winter stans als titel!?! De wantjes kunnen net mooi aan de T hangen en daaronder zie je nog wat ijspegels.


Ik hoop wat inspiratie te hebben gegeven en wens jullie veel creativiteit toe in het nieuw jaar!
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:3 opmerkingen:

 1. Prachtige lay-out, Corina. En nog veel plezier als Noor-meisje!

  BeantwoordenVerwijderen

 2. Wat een leuk jaar heb je gehad,
  en de ijskristallen zijn zeker heel erg
  mooi, mooie LO heb je gemaakt ☺

  Een leuke en gezellige (knutsel) zondag ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen