dinsdag 13 januari 2015

Snow Kisses

Ik ben weer aan de slag gegaan met het winter wonderland blokje. Ik ben nog steeds in de mood om kerst en winter kaartjes te maken dus ik ga mooi verder voor volgend jaar! 

Ik heb de SOL van Raff gemaakt die een paar weken terug gedaan is op facebook. Ik heb hier als basis een doosje toffifee gebruikt. De  Slee is natuurlijk van Dutch Doobadoo en die is uitgesneden uit kraft papier en daarop een witte en daarop het dessin papier.


 Het plaatje is kant en klaar van Hobby house, lekker even lui gedaan, Hier kon mooi de ronde ijskristal stans achter geplakt worden.

Cutting & Embossingmal - Winter Wishes - Cirkel met ijskristallen

Op de punt van de slee een bijpassende tekst van DDBD geplakt met eronder een stukje tule met belletjes gestrikt. Natuurlijk mag het woord winter niet ontbreken op een thema winter !


Op het doosje heb ik glitter papier geplakt om een beetje het sneeuw effect te krijgen, daarop wat moss achtig spul vast geplakt met de lijmpistool en een bos takken. Her en der wat sneeuwballen gegooid en daar horen de warme handschoentjes bij !

Cutting & Embossing mal - Winter Wishes - Gloves & Hat  Cutting & Embossing mal - Winter Wishes - Tekst Winter

De bomen van leanne creatief in wit gemaakt en ertussen een soort weg wijzer bord DDBD geplakt met daarop de woorden van de postzegels stempels gestempeld.Ik heb nog even een roll up roosje opgerold en die bij de boom geplant.

Cutting & Embossingstencil - Happy Holidays - Happy Holidays tekst

Op de rand van het doosje nog  de happy Holidays geplakt en alles bewerkt met de structuurpasta.
Ik vond het een leuk project en ik ben alweer bezig met nr 2!
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:


6 opmerkingen: