maandag 9 februari 2015

Enjoy

Hallo allemaal,

Jeetje, wat is het de laatste tijd toch vreselijk donker weer. Althans wel nu ik dit blogbericht typ. Hopelijk word het nog snel een beetje ander weer, maar wat er wel een voordeel van is, is dat het lekker freubelweer is. Heerlijk de verwarming aan, muziekje aan en zo merk ik 
weinig meer van de donkere dagen.


Van de freubelen is dit weer een resultaat. Het leuke design papier "under the sea" mocht ook dit keer niet ontbreken. Je hoeft dit niet speciaal bij een sea life creatie te gebruiken. Het is helemaal mijn kleur, dat aqua blauw dit keer lekker gecombineerd met veel Kraft. 


Dit keer heb ik gekozen voor een lichte kleur Kraft. De basis is het leuke envelopje van Doobadoo. Onder de stempelafdruk heb ik de langwerpige blauwe stans geplakt. Deze heb ik in tweeen gesneden en zo langs elke kant er ietsachterweg laten komen. Recht onder heb ik nog de veertjes met een strik geplakt. Deze veertjes heb ik ook uit het lichte Kraft gestanst.


Nadat ik het in zn geheel voorzien had van design papier heb ik er nog een strook gestreept designpapier onderaan geplakt. Hieronder heb ik de randstans met de golfjes geplakt. Deze heb ik ook uit het lichte Kraft papier gestanst.


Natuurlijk moeten er van mij ook bloemen op, Onder de bloemen heb ik een tweetal bladeren geplakt. Die zijn eveneens van het kraft papier. Hier zie je ook de stukje van de langwerpige blauwe mal.


In de envelop heb ik een label gemaakt. Ook deze heb ik voorzien van design papier. Om de label uit het envelopje te halen heb ik er een boogje aan gemaakt. Dit heb ik gedaan door het kleine 
boogjes stansje zo op een dubbelgevouwen papier te leggen dat hij 1 kant NIET mee stanst. Zo kun je hem open vouwen en als "handvat" eraan plakken. Hier heb ik nog een tule strik op gedaan met het tekstje  xoxo  in het roze.


En dit is de label die erin zit, De tekst heb ik er met embossingpoeder opgemaakt. De cirkel stans is nog een oudere uit eigen voorraad.


Hier kun je nog het boogje zien wat bovenaan het label zit. Zo kun je het label makkelijk uit de pocket halen. Verder heb ik weer lekker met de crackle paint rond gekliederd. En het inkleuren van de Magnolia heb ik met de L`Aquarelle van Sennelier gedaan.


Zo, en dat was weer mijn post. Ik ga eens kijken of ik nog weer een nieuwe creatie voor jullie kan maken. Want er zijn toch zoveel leuke spullen de er altijd wel iets te maken valt. En ik kan je verklappen dat er nog veel meer leuke spullen aankomen. De tijd gaat snel maar soms mag de tijd voor mij nog wel sneller.

Ik wens je weer een fijne dag verder en graag tot gauw,De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

3 opmerkingen: