donderdag 26 februari 2015

Gefeliciteerd

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien waarbij ik het nieuwe paperpad van Noor! Design heb gebruikt, de Shabby Chic Blue 6011/0311. Deze heeft ook wel weer erg mooie kleurtjes. Voor dit kaartje heb ik alleen de groen/rode combinatie gepakt.


Het stansvel van The Hobby House - Rosetta past er perfect bij. Achter het stansvel zie je de blauwe cirkelmal 6002/0303 van Noor! Design. Daarachter zie je rechtsboven nog weer een stukje Softboard Art Honeycomb van Dutch Doobadoo verwerkt.


Aan de linkerkant zie je een decoratie van een gestrikt lintje, gestrikt Raffia en daarop 2 kleine kersjes van Scrapberry's. Ook de lange steeltjes met besjes zijn van ScrapBerry's, hierop heb ik een klein beetje Crackle Paint gesmeerd.


De blaadjes zijn gemaakt met de Vintage Flourishes stans 6002/0032. Boven de bloementoef heb ik de Vlinder 6002/0390 van Noor! Design verwerkt.


Heb bij deze kaart de prachtige randmal met lieveheersbeestjes 6002/0370 gebruikt. Deze heb ik uit Kraft en uit rood kaartkarton gestand, de rode lieveheerstbeestjes losgeknipt en op de Kraft rand geplakt.


Ik hoop dat ik jullie met deze creatie weer wat inspiratie kan geven. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:1 opmerking: