donderdag 19 maart 2015

Beterschap

Hallo allemaal,

Voor de verandering heb ik eens een beterschapskaartje gemaakt, er zijn veel zieken om ons heen, dus zo's kaartje komt altijd van pas.


Ik heb het papierblokje "Spring"  weer eens tevoorschijn gehaald, deze is voor deze tijd van het jaar wel toepasselijk, nu alleen het mooie weer nog.


Als basis heb ik een nieuwe shape art mal van Dutch Doobadoo gebruikt. Aan de bovenkant heb ik de nieuwe vlinderrand gebruikt, deze heb ik uit kraft karton gestanst. Linksboven heb ik de nieuwe ronde mal geplakt. Hierop een stukje design papier. Het afdrukje is van Magnolia, Love me love me not Tilda.

 Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand vlinders

Ik heb haar ingekleurd met Sennlier. Rondom heb ik weer Enamel Frantage gedaan. Het afdrukje heb ik gemat op een stukje design papier. Hieronder heb ik de vierkante blauwe mal van Noor! Design gedaan. Ik ben niet iemand om alles recht op een kaart te plakken, daarom zie je bij mij vaak de dingen scheef op de kaart geplakt.


De pleister en het woordje beterschap zijn nieuw van Noor! Design. Op de pleister heb ik xx geplakt, dit zijn alphabet stickers. Links onder het bloementoefje heb ik de nieuwe Vintage flourishes van Noor! Design gedaan. De 2 losse vlinders zijn paperart van Dutch Doobadoo. Verder heb ik nog een stukje kant en verbandgaas op mijn kaart verwerkt.

Cutting & Embossingmal - Beterschap / Pleister

Ik hoop dat ik jullie met mijn kaartje weer een beetje heb kunnen inspireren.

4 opmerkingen: