vrijdag 27 maart 2015

Hippity Hoppity


Hallo allemaal,

Het is al weer bijna pasen, dus we gaan maar eens met de paasdecoraties aan de slag. En ook Noor!Design heeft daar een hele mooie MDF set voor. Een paashaas met wat eieren. zo leuk om te decoreren.


Ik heb de paashaas bekleed met papier van het paperbloc " vintage wood". Dit is een groot 30x30 blok met allemaal houtsoorten. De eieren heb ik bekleed met het papier van het paperbloc "floral".  De randjes heb ik allemaal voorzien van wat crackle paint.


Het ei heeft een soort ketting om gekregen met daaraan een rondje waar ik een nesti in heb gemaakt.  p het rondje heb ik de stempel "Hippity Hoppity happy easter gestempeld. Heel passend bij deze creatie. Het bodem plankje heb ik voorzien van diverse soorten droog mos en bloemen. 


De kleine eitjes heb ik van lichtgewicht klei gemaakt. Daarna op kleur gebracht met de airbrush en wat bruine stipjes erop gemaakt met een stift. Van wat Raffia heb ik een strik gemaakt daarop heb ik een grote bloem geplakt.


De paashaas heeft een strik om waar ik een kleine hanger aan heb bevestigd. voor de haas heb ik ook weer gedroogd mos en een grote bloem geplakt.


En het gebroken ei heb ik voorzien van een ruitje. Ook dit papier komt van het paperbloc "Floral" Ook hier heb ik wat bloemen en droog mos voor geplakt.


Het Floral blok is zo leuk met de vrolijke kleuren. Daar ga ik zeker nog veel mee maken.
Ik zeg alvast, fijne pasen.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

1 opmerking: