zaterdag 7 maart 2015

If Friends were flowers

Hallootjes,

Ze vragen me wel eens, "verveeld het nu nooit, dat kaartjes maken?" Ik kan dan met een grote NEE antwoorden. Het gaat me dat nooit vervelen. Er is elke keer wel een nieuwe uitdaging of idee wat ik wil uitwerken. Zo heb ik dus vandaag ook weer een nieuwe creatie voor jullie.


Hierbij wilde ik graag gebruik maken van de rand met de drie bogen. Zo heb ik als basis de shape art bloem op een dubbelgevouwen Kraft papier gelegd. Deze bloem heb ik gedeeltelijk gebruikt.


Op de vouw heb ik de bogen geplakt. 


De tekst heb ik met een cirkel stans uitgestanst. En vervolgens op een iets wat grotere cirkel van Kraft papier geplakt De tekst komt van de clearstamps "cherry blossoms".


Na het inkleuren van de afbeelding heb ik hem nog voorzien van de Grunge clearstempels langs de randjes met daartussen nog wat clearstamps van de sending massages. Het geheel op Kraft geplakt wat iets groter is (gemat) Vervolgens heb ik het geheel weer op de vierkante blauwe stans
geplakt die ik ook uit Kraft had gestanst. 


Verder heb ik het geheel nog versierd met wat bloemen, kant, softboard, cardboard en creackle paint. Zo, en nu ga ik gauw weer verder want ik heb nog tal van ideetjes in mijn hoofd die ik nog wil uitwerken, dus tot snel.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

2 opmerkingen:

  1. Hihi dat ze het durven te vragen ^.^ natuurlijk verveeld dat nooit!! en als ik deze kaart zie krijg ik alweer wat extra inspiratie voor vandaag.
    Hele mooie kaart is het geworden Janet.
    Lieve groetjes Alexandra

    BeantwoordenVerwijderen