woensdag 11 maart 2015

Together

Goedemorgen allemaal,

Ik vind deze nieuwe vlinderrand echt zooooo mooi. Heb er maar weer een kaartje mee gemaakt en natuurlijk zitten daar ook nog andere Noortjes op verwerkt.


Mijn kaart heb ik gemaakt met het schitterende papier van FabScraps "Elegant Chic". Prachtige zachte tinten. Het plaatje is van Nellie Snellen, Vintage Friends. Deze heb ik gemat op een rechthoekige mal van Noor! Design.


Rechtsboven heb ik uit grijs karton het hart van Noor! Design gestanst, hierop heb ik zelf een hart geknipt van design papier. Aan de bovenkant van de kaart heb ik de geweldige nieuwe vlinderrand van Noor! Design gedaan, deze heb ik uit zalmroze karton gestanst. Op de vlinders heb ik plakparels gedaan.


Aan de linkerkant heb ik nog een tag van Noor! Design geschoven, ik heb er verder nog geen tekst op gestempeld, want ik weet nog niet waar ik de kaart voor ga gebruiken. Ook op de linkerbovenhoek heb ik de rondjes van MemoryBox geplakt, ook deze weer uit grijs karton.


Verder de kaart afgewerkt met bloemen, kant en een strik. Aan de strik heb ik een bedeltje gehangen. De strik is van organza en past precies qua kleur bij dit papier.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:3 opmerkingen: