dinsdag 14 april 2015

Christmas Greetings

Goedemorgen allemaal,

Ook al is het voorjaar in aantocht, toch nog even een kerstkaartje van mij. Ik blijf ze eigenlijk wel het hele jaar door maken dus wil ik ze ook graag nog met jullie delen.


De ijskristallen rand heb ik gestanst uit kraft karton, hierop heb ik weer wat witte crackle paint gedaan. Hierop een wit papieren kleedje. Het plaatje heb ik op maat gemaakt, dit is eigenlijks een tag, maar vond het zo ook mooi om te gebruiken. Onder het plaatje heb ik een stukje ribbelkarton van Joy! Crafts geplakt.

 6002/0148 Blauw Hoek

Linksboven op het plaatje heb ik de prachtige hoek van Noor! Design gedaan, deze heb ik gestanst uit een stukje design papier. Hierop een strikje van touw geplakt.

 6002/2034 Winter Wishes Gloves & Hat

Bij dit winters tafereeltje mag een leuk setje wanten niet ontbreken. Als bontrandje heb ik FunFlock gebruikt. Breng een laagje Paper Blossoms lijm aan en bestrooi dit dan met de Funflock, even goed aandrukken, misschien nog een beetje erop en dan laten drogen. Zo lijkt het net echt .

6002/2021 Winter Wishes Rand met ijskristallen

Verder heb ik een bloementoefje gemaakt met verschillende takjes eronder. Een stukje kant mag ook niet ontbreken. Linksboven heb ik nog een paar plakparels opgeplakt. Verder nog een houten hekje, deze heb ik wit gemaakt met Gesso.

Ik hoop dat ik jullie weer een beetje inspiratie heb kunnen geven, ik wens jullie alvast een heel fijn weekend toe en geniet van het mooie weer.
3 opmerkingen: