dinsdag 7 april 2015

Spring Bunnies

Vandaag laat ik jullie een vrolijk voorjaarskaartje zien met het nieuwe A5 Spring paperbloc 6011/0401 van Noor! Design. Deze heeft zulke lieve zachte kleurtjes. Ook het formaat van het papier is ideaal, zeker bij de nieuwe Shape Art - Frame Ornament 470.713.122 van Dutch Doobadoo.

Ook heb ik nog 2 strookjes houtpapier gebruikt uit het nieuwe Wood Texture bloc 6011/0702 van Noor! Design. Deze past qua kleur ook weer heel mooi bij het Spring paperbloc.


De randen van het papier heb ik eerst bewerkt met de Paper Distresser en daarna voorzien van witte Crackle Paint.


De tekst Happy Birthday komt van het stempelset Sayings 6410/0308. Deze heb ik op Kraft cardstock gestempeld. De paper art eitjes passen ook leuk bij dit voorjaarskaartje toch?


Bij de bloementoef zie je nog de Vintage Flourishes 6003/0037. Ook heb ik er wat Paper Art blaadjes van Dutch Doobadoo bij gebruikt, deze zijn op kleur gebracht met Distress inkt Bundled Sage.


De Paper Art vlinders kunnen ook niet ontbreken op dit project, deze heb ik iets bruin gemaakt met Distress inkt Gathered Twigs.


De lieve stempel van de Spring Bunnies heb ik ingekleurd met l'Aquarelle. Zie je hoe leuk het scrapblok gebruikt kan worden voor je kaarten. Een deel van dit blok kun je namelijk erg goed combineren met andere papierblokken.Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! Design webshop:

2 opmerkingen: