woensdag 20 mei 2015

Beterschap

Helaas hebben we deze kaartjes ook wel eens nodig. Nooit euk als een dierbare ziek is maar daarom wel fijn om een kaartje te sturen. De nieuwe mallen van Noor zijn daarom eigelijk ook onmisbaar in je collectie.

Ik heb vandaag een kaartje gemaakt met een digi van Mo Manning en heb deze ingekleurd met auqarelle van Sennelier. Daar ik een traditioneel zustertje heb gekleurd wilde ik graag met rood papier werken. Ik heb door al mn Noor paperpadjes gebladerd en vond deze schatiige rode papiertjes in het kerstblokje Happy holliday maar zeer passend toch ?
Ik heb mn basis hebmaakt door een reep cardstock voor 3 kwart dubbel te vouwen en met een shape art mal van Dutch doobadoo de randen te tekenen en in vorm te knippen. De pleister heb ik uit 2 kleuren cardstock gestanst en het hartje losgeknipt uit het rode papier en ze opelkaar geplakt.

 

Hier een foto van de binnenkant, door dit model is dat exstra leuk om ook mee te decoreren.

 6002/0412 Beterschap / Pleister

Deze  heb ik bewerkt met het design papier en daarop heb ik de prachtige tekst geplakt.
Een touwtje en daarop weer de schattige pleister. Ik vind deze zooo leuk.

6002/0359 Vintage Borders Swirl

Hier nog even de Vintage Border die ik gebruikt heb op mijn kaartje. Swirls zijn bijna onmisbaar op je kaart.

Tot de volgende keer,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)  


5 opmerkingen: