dinsdag 26 mei 2015

Just Married

Hallo allemaal,

Eerlijk gezegd komt het bij ons in de kennissen kring niet vaak meer voor maar ik heb toch maar een kaart gemaakt voor een trouwerij. Er word natuurlijk in het hele land nog wel getrouwd.


Ik heb er een label van gemaakt. Deze heb ik eerst voorzien met design papier van het prachtige "pretty floral" paper bloc.

6011/0043 Paper bloc  Pretty Floral

Hievan heb ik eerst het label bekleed en daarna twee lange stroken erop geplakt. De randjes heb ik. na het distressen, voorzien van crackle paint.


Dit heb ik vervolgens voorzien van een leuk plaatje en ben verder gegaan met het versieren. De tortelduifjes mochten natuurlijk niet ontbreken...wat lief zijn ze toch. Ik heb deze gestanst en geembost en even in de mal laten zitten. 

6002/0383  Just Married Duiven
Daarna ben ik er met een sponsstokje ( dauber ) en distress inkt overheen gegaan. Zo krijgen de bloemen en de duifjes een kleurtje op de geemboste delen. Rechts heb ik er nog wat bloemen bij geplakt en wat parelhartjes.


De tekst "wedding" heb ik uit roze papier gestanst en schuin in het hoekje geplakt. Ook hier weer een paar roosjes erbij. Bovenaan het label heb ik nog een strik verwerkt en onder de roosjes hangt nog een leuke hanger. Zo heb ik deze trouwkaart / label gemaakt.

6002/0395  Just Married Tekst

Dan rest mij nog jullie een leuke dag te wensen en graag tot gauw,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


3 opmerkingen: