maandag 11 mei 2015

Opkikker

Vandaag laat ik jullie weer een Bister kaart zien. Ik vind het echt ontzettend leuk spul om mee te werken. Zeker in combinatie met de mooie stempels en stansjes van Noor! Design erbij. Je kan zo op een snelle manier de mooiste kaarten maken.


Voor deze kaart heb ik alleen de kleur "Geel" gebruikt. Ik heb eerst het aquarelpapier nat gesprayed en daarna met een kwastje een paar korrels erop gestrooid en dit verhit met de heattool. Op deze manier krijg je een hele rustige / subtiele achtergrond met de Bister.


Over de achtergrond heb ik her en der nog een beetje gestempeld met de Script stempel 6410/0024 van Noor! Design. Door deze niet op je acrylblok te plakken maar uit de losse hand te stempelen kan je kleine gedeeltes van de stempel gebruiken en krijg je weer een heel ander effect.


Ter decoratie wat Chrysantemums van Wild Orchid Crafts, wat Vintage Flourishes takjes 6003/0046 en wat houten sterren van Prima Marketing. De stansmal Loopy Rings is van Memory Box.


De tekst Opkikker komt van een stempel van Noor! Design, 6410/0010, deze heb ik gestempeld op de label 600/0349. De 2 Vintage Flourishes libelles 6003/0036 heb ik uit een "afvalstukje" papier van een Bister achtergrond gestanst. Dat ziet er ook wel mooi uit hé?


Ik heb voor deze kaart het Metallic papier van Joy! Crafts gebruikt. Ik hoop dat ik jullie met deze creatie kan inspireren. Wens jullie nog een hele fijne en gezellige dag en bedankt weer voor jullie bezoekje!De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


2 opmerkingen: